Sous Vide tilberedning / Sous Vide Cooking
Vakuumposer til sous vide tilberedning 20 x 30 cm, 100 stk.
169,00 kr
135,20 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning 35 x 50 cm, 50 stk.
219,00 kr
175,20 kr (ex. moms)
Vakuumposer til Sous Vide tilberedning, 15 x 20 cm, 100 stk.
119,00 kr
95,20 kr (ex. moms)
Rustfri stållåg, med ventil & håndtag til rygning i gastrobakke GN1/1og
659,00 kr
527,20 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning 20 x 30 cm, 500 stk.
699,00 kr
559,20 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning 15 x 20 cm 500 stk.
530,00 kr
424,00 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning 25 x 35 cm, 100 stk.
229,00 kr
183,20 kr (ex. moms)
BrickVac - gastrobakke GN1/1 10 cm, kapacitet 7,6 liter
840,00 kr
672,00 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning 30 x 40 cm, 100 stk.
299,00 kr
239,20 kr (ex. moms)
Noon Force Sous Vide Stav (Cirkulator) 2250W 230V
8.415,00 kr
6.732,00 kr (ex. moms)
Varmebadsbeholder INOX, 27 ltr. med låg - til sous vide stave
4.995,00 kr
3.996,00 kr (ex. moms)
Noonie den største blandt de små sous vide - 220-240V / 50-60 Hz
1.399,00 kr
1.119,20 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning 30 x 40 cm, 500 stk.
1.349,00 kr
1.079,20 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning 25 x 35 cm, 500 stk.
959,00 kr
767,20 kr (ex. moms)
Vucuum Pro - vakuum pumpe, som er effektiv, bærbar og næsten lydløs
8.399,00 kr
6.719,20 kr (ex. moms)
Vakuumposer til sous vide tilberedning, 35 x 50 cm., 500 stk
1.250,00 kr
1.000,00 kr (ex. moms)
BrickVac - vakuumlåg til gastrobakke GN1/2, 1 stk.
725,00 kr
580,00 kr (ex. moms)
BrickVac - vakuumlåg til gastrobakke GN1/1, 1 stk.
965,00 kr
772,00 kr (ex. moms)
BrickVac - gastrobakke GN1/2 15 cm, kapacitet 5,6 liter
620,00 kr
496,00 kr (ex. moms)
BrickVac - gastrobakke GN1/1 20, kapacitet 18 liter
1.130,00 kr
904,00 kr (ex. moms)
BrickVac - gastrobakke GN1/1 15 cm, kapacitet 13 liter
920,00 kr
736,00 kr (ex. moms)
SOUS VIDE TILBEREDNING
Sous-vide-teknik (aka lavtemperaturvakuumkogning) er en madlavningsmetode, der udføres for at bevare og forbedre fødevarens smag og tilberede den langsomt ved lav temperatur.
Bruges i de fleste fine restauranter. Får det bedste frem i de brugte råvarer, samtidig med, at alt smag bevares.