Riseddike fra Iio Jozo
Hos Yeschef finder du de fineste riseddiker af højeste kvalitet. Vi har specielt udvalgt leverandøren Iio Jozo, der igennem flere årtier har beskæftiget sig med at producere netop riseddike af højeste kvalitet. Iio Jozo kan karakteriseres som en såkaldt traditionel japansk craftsman – et traditionelt håndværk, der har fundet sted i flere årtier, og som går op i at producere produkter af højeste kvalitet. Iio Jozo har eksisteret siden 1893, og besluttede i 1964, at de ville producere Sake fra ris uden pesticider.
Således har producenten siden 1964 produceret riseddike uden pesticider. Foruden dette, er Iio Jozo den eneste eddike producent i Japan, der foretager hele processen selv: Iio Jozo både dyrker risene selv, brygger saken der fermenteres, ligesom de også brygger riseddiken selv. Ioi Jozo er således en unik Japans producent af riseddike – En producent hvis produkter oser af overdådig kvalitet, hvilket virkelig kan smages. Ioi Jozo anvender 200 gram ris til produktionen af én liter riseddike, hvilket er fem gange mere end den industrielle standard. I Iio Jozos Fujisu Premium Riseddike anvendes mere end 320 gram ris til én liter riseddike. Dette er med til at sætte en streg under produkternes kvalitet, der oser af umami og runde smage.
Riseddikerne indeholder et højt niveau af amino syrer og den "lilla sød kartoffel" Vineddike indeholder et højt niveau af antioxidanten polyfenol,