Trykkoger: Den perfekte løsning til din hverdag
Trykkoger også kaldet OCOO
En trykkoger er en uundværlig køkkenmaskine, der kan reducere tilberedningstiden markant og bevare næringsstofferne i dine råvarer. Med en trykkoger kan du nemt tilberede lækre og sunde måltider på ingen tid, hvilket gør madlavning til en leg.
Vores trykkoger hedder OCOO. Den kombinerer forskellige kulinariske teknikker: Dobbelt trykkoger og kontrolleret temperatur. Dette er alle topkokkes nye yndlingslegetøj.
Til forskel fra konventionelle trykkogere, slipper dampen, dannet i OCOO´en, ikke ud. Dampen binder sig til fødevarernes aroma, og forbliver lukket inde trykkammeret.
Den fungerer ved en lav temperatur med ekstrem præcision, der bevarer råvarernes egenskaber.
OCOO kan bruges og tilpasses til at lave hundredvis af præparater, hvilket giver unikke resultater, der ville være næsten umulige at opnå uden brug af dette system.
Fordele ved vores trykkoger (OCOO)
- Højt tryk “dobbelt trykkoger”
- Lav temperatur
- keramiske Germanium potte
Dette er en elektronisk trykkoger, som giver dig uendelige muligheder i køkkenet. OCOO (trykkoger) er topkokkenes nye yndlingsværktøj. Den har utroligt mange muligheder, hvor den blandt andet kan hjælpe dig med at lave den bedste fond i verden, lave de bedste simreretter og sågar fermentere med en fantastisk smag.
Alt er muligt med denne vidundermaskine!
OCOO (trykkoger) er en dobbelt trykkoger, som er helt programmerbar og meget nem at bruge. Den har flere programmer (funktioner) med forudbestemte temperaturer, trykniveauer og dampning, som kan bruges til fremstilling af supper, cremer og klare bouilloner, som er lavet uden kogning. Gylden bouillon kan opnås uden at skulle stege knogler eller grøntsager (f.eks gulerødder) , blot ved hjælp af det specifikke program.
Du fylder trykkogeren med grøntsagerne uden at fjerne skrællen eller ødelægge strukturerne. Du kan også fylde den med tørrede frugter uden forudgående opblødning. Samtidig bevares al stivelsen, som sørger for bevarelsen af teksturen.
Man kan udtrække vand fra grøntsager og frugter, og derved få koncentrerede ekstrakter og juicer. Dette ændrer farven på maden, som bliver sort. Men man undgår bitterhed og ristet smag. Derudover bliver der ikke produceret toksiner.
Der er mange flere teknikker at udforske og studere ud fra et gastronomisk og videnskabeligt synspunkt.
OCOO (trykkoger) er baseret på en gammel koreansk madlavningsteknik, der traditionelt bruges til at fremstille ekstrakter af lægeplanter og samtidig opretholder det fødevarernes egenskaber, såsom ved fremstilling af ginsengekstrakter.
En temperaturreguleringssensor gør det muligt at indstille og styre præcise madlavningscyklusser. Menuen indeholder en række madlavningsprogrammer ("opskrift" ) til fremstilling af supper, fermenteringer og stuvninger. OCOO koger bælgfrugter uden forudgående opblødning, opnår spektakulære teksturer, intense og overraskende smage, som er umulige at opnå med andre madlavningsteknikker.
En lille mængde vand, tilsat i bunden af trykklokken, opvarmes og samtidig lukkes den keramiske krukke inden i. Dampen fra den naturlige fugt i madvarerne i den keramiske krukke, stuver, koger og fermenterer uden risiko for at brænde maden på. I modsætning til traditionel trykkogning, slipper fugtigheden ikke ud af krukken grundet trykket skabt af klokken. Vandet og aromatiske partikler er fanget og koncentreret i krukken.
OCOO (trykkoger) en dobbelt automatisk trykkoger, der gør det muligt at opnå ekstraordinære teksturer med enhver form for produkter.
Sorte grøntsager og frugter.
Aromatisering med væsker: maceration, ekstrakt, afkogning.
Stuvninger og hotpots.
Opskrifter til lave temperaturer.
Hurtig gæring.