Japanske fødevarer den bedste kvalitet smag forskellen


Yuzu kosho med sansho peber - En smagfuld kombination
99,00 kr
79,20 kr (ex. moms)


Yuzu juice frisk og naturlig smag (flere størrelser)
69,00 kr
From 55,20 kr
55,20 kr (ex. moms)


Rød yuzu kosho 200g - Japansk chilipasta med citrus
119,00 kr
95,20 kr (ex. moms)


Kôchi Yuzu sirup 500 ml opfriskende og aromatisk
199,00 kr
159,20 kr (ex. moms)


Japansk premium chilipebermix - shichimi togarashi 40 g
49,00 kr
39,20 kr (ex. moms)

Aji-no-moto, det tredje krydderi MSG fra Japan (flere størrelser)
19,00 kr
From 15,20 kr
15,20 kr (ex. moms)


Japansk Yuzu drik 180 ml forfriskende citrusoplevelse
45,00 kr
36,00 kr (ex. moms)


Hvid Miso: Økologisk Hikari miso med mindre salt, 500 g
59,00 kr
47,20 kr (ex. moms)


Miso Enjuku Koji 750 g - Japansk delikatesse (bedst før 31/05-25 )
59,00 kr
47,20 kr (ex. moms)
-14%


Premium Nomura Horikawaya Mitsuboshi shoyu soya carafe 200 ml
165,00 kr
132,00 kr (ex. moms)


Rød miso Aka Dashi fra Japan (forskellige størrelser)
49,00 kr
From 39,20 kr
39,20 kr (ex. moms)


Umeboshi blommer Ume (uden tilsætningsstoffer) 100 g
100,00 kr
80,00 kr (ex. moms)


Japansk Sake Izumo Jidenshu til madlavning - 720 ml
209,00 kr
167,20 kr (ex. moms)


Hvid miso fra Japan (Land miso) i forskellige størrelser
60,00 kr
From 48,00 kr
48,00 kr (ex. moms)


Riseddike (43,7%) med tørret bonito Katsuobushi (6%), 500 ml
279,00 kr
223,20 kr (ex. moms)


Shoyu Soya Mitsuboshi Horikawaya Nomura Premium 500 ml
479,00 kr
383,20 kr (ex. moms)


Itsuki Tokyo yuzu shoyu ramen instant nudler 172 g - 2 portioner
45,00 kr
36,00 kr (ex. moms)
Sold Out


Luksus sushi tang fra Japan til din favoritsushi
135,00 kr
108,00 kr (ex. moms)
Sold Out
I videoen kan du høre hvorfor Brian fra Søllerød kro bruger de Japanske Fødevarer fra Yeschef.
Riseddike er en råvare der traditionelt set bruges meget i det japanske køkken. Riseddike anvendes blandt andet til sushiris, ligesom riseddiken også bruges til marinader, dressinger, desserter samt meget andet. Riseddike produceres af ris, der først laves til sake, for herefter at blive fermenteret således en eddike opnås. Herefter modnes riseddiken i 8 måneder, hvor den kontinuerligt bliver skiftet fra en tank til en anden. På denne måde er udarbejdelsen af riseddike en længerevarig proces.
Hos Yeschef finder du de fineste riseddiker af højeste kvalitet. Vi har specielt udvalgt leverandøren Lio Jozo, der igennem flere årtier har beskæftiget sig med at producere netop riseddike af højeste kvalitet. Lio Jozo kan karakteriseres som en såkaldt traditionel japansk craftsman – et traditionelt håndværk, der har fundet sted i flere årtier, og som går op i at producere produkter af højeste kvalitet. Lio Jozo har eksisteret siden 1893, og besluttede i 1964, at de ville producere Sake fra ris uden pesticider. Således har producenten siden 1964 produceret riseddike uden pesticider. Foruden dette, er Lio Jozo den eneste eddike producent i Japan, der foretager hele processen selv: Lio Jozo både dyrker risene selv, brygger saken der fermenteres, ligesom de også brygger riseddiken selv. Loi Jozo er således en unik Japans producent af riseddike – En producent hvis produkter oser af overdådig kvalitet, hvilket virkelig kan smages. Loi Jozo anvender 200 gram ris til produktionen af én liter riseddike, hvilket er fem gange mere end den industrielle standard. I Lio Jozos Fujisu Premium Riseddike anvendes mere end 320 gram ris til én liter riseddike. Dette er med til at sætte en streg under produkternes kvalitet, der oser af umami og runde smage.
Riseddikerne indeholder et højt niveau af amino syrer og den Lilla Sød Kartoffel Vineddike indeholder et højt niveau af antioxidanten polyfenol,